Med min passion för inredning lyft jag mina kunders fastigheter och boenden till nya dimensioner både för privat och företag. 
 

KONTAKTA MIG PÅ 
mobilen 0760 285503

sömnad och möbeltapetsering

homestyling för privat och företag

Jag syr dynor, kuddar, draperier, gardinlängder, hissgardiner, 1700-tals rullgardiner, möbelöverdrag, sängkjolar och sänggavlar.
Om du inte vet hur du löser problem med bländande sol och värme, eller hur du ska hitta en bra lösning på gardiner som passar just dina fönster och behov hjälper jag till med detta. (bild Morris&Co)
 

Jag brukar använda det som redan finns i hemmet i kombination av lite nya inköp för att knyta ihop säcken. Det kan också vara så att jag målar om eller klär om bef möbler, för att passa in i den nya miljön.
Jag jobbar tillsammans med dig med att skapa en helhet och balans till rummet/rummen, som ska speglar de som lever i bostaden och dess behov. (bilden Zoffany).

måla möbler


Nästa kurstillfälle JUNI 2022

Gå på kurs och bli inspirerad eller lämna in din möbel för ommålning. Du får möjlighet att lära dig lite om Fusion och Chalk Paint-målning och dess fördelar samt hur du får rätt finish på din möbel.
Läs mer.

JAG ANORDNAR OLIKA TRÄFFAR MED INSPIRATION OCH INREDNING SOM TEMAVälkommen och kontakt mig för ett besök
email: dekorativahem@gmail.com
mobil: 0760 28 55 03
 Visit Knivsta