sömnad gardiner mmgardiner för hem och företag

MÅTTBESTÄLLDA GARDINER
Vi finns i Husby Långhundra, utanför Knivsta. Jag riktar mig till både dig som privatperson och företag.
Du hittar ett brett sortiment av textilier hos mig. Sömnaden är alltifrån fodrade längder, hissgardiner, sängöverkast, kuddar mm mm. 
Vid besök kan vi även bistå med mätning av gardiner och skenor. Om så önskas kan vi dessutom hjälpa dig att montera dina måttbeställda gardiner på plats.

Gör gärna ett besök hos mig för att hitta din favorit eller om du vill att jag gör ett besök hos dig går det också bra.

Bästa gardintipsen
Gardiner skapar en härlig stämning och kan vara den avgörande detaljen för att ditt rum ska kännas ombonat och mysigt. Här kommer våra bästa gardintips som är bra att tänka på när du väljer gardin.
1. HÄNG GARDINERNA HÖGT
Om du vill förstora rummet och skapa en illusion av att takhöjden är högre än vad den är, häng då gardinerna högt. Detta gör du genom att antigen välja en gardinskena som du enkelt monterar i taket eller genom att sätta gardinstången högre upp än vad ditt fönster är.
2. VÄLJ BREDA GARDINER
Genom att välja breda gardiner kan du också skapa en illusion av att rummet är större än vad det är och det ger även en känsla av att fönstret är större. Det är även praktiskt eftersom du maximerar ditt ljusinsläpp genom att hänga gardinerna bredare än vad ditt fönster egentligen är.
3. ANVÄND DUBBLA GARDINER FÖR EN LYXIGARE KÄNSLA
Om du vill skapa en lyxigare känsla i ditt rum, använd då dubbla gardiner. Du kan till exempel använda en lite mer mörkläggande gardin i sammet och använda en skir gardin som komplement.
4. VÄLJ RÄTT LÄNGD PÅ DIN GARDIN
Satsa på en gardin som slutar precis ovanför golvet om du vill ha ett mer modernt och stilrent uttryck i ditt rum. Om du istället vill ha ett ledigare och mer trendigt uttryck på din gardiner, välj då en längre gardin som vilar på golvet.
5. FÅLLA UTAN ATT SY
Behöver du lägga upp dina gardiner? Använd ett snabbfållningsband istället för att ta fram symaskinen. Det enda du behöver är ett strykjärn och en sax.Välkommen och kontakt mig för ett besök
email: dekorativahem@gmail.com
mobil: 0760 28 55 03
 Visit Knivsta