sömnad och möbeltapetseringgardiner för hem och företag

SRÄDDARSYTT
Jag riktar mig till både dig som privatperson eller företag.
Vid besök kan vi även bistå med mätning av gardiner och skenor. Om så önskas kan vi dessutom hjälpa dig att montera dina måttbeställda gardiner på plats.
Jag syr dynor, kuddar, draperier, gardinlängder, hissgardiner, 1700-tals rullgardiner, möbelöverdrag, sängkjolar och sänggavlar.
Om du inte vet hur du löser problem med bländande sol och värme, eller hur du ska hitta en bra lösning på gardiner som passar just dina fönster och behov hjälper jag till med detta. (bild Morris&Co)

Omklädsel av möbler

Jag klär om dina möbler och ger dem ett nytt lig.

Har du frågor om vad jag kan göra för just din favoritmöbel, så hör gärna av dig till mig - ring eller maijla.
  
Jag klär och stoppar om möbler, i traditionella och nya material. Jag tar hand om omklädsel av matsalsgrupper, fåtöljer, soffor mm.

Tänkvärt: Det finns ett miljövärde i att inte kasta kvalitetsmöbler, man kan få en unik möbel helt i egen smak.

har du eget tygEget inköpt tyg är någonting man skall tänka igenom innan man köper och tar med det till tapetseraren. Själv  tar jag extra i arbete om du tar med eget, mellan 15-30% . Jag tar inget som helst ansvar om tyget inte håller eller på något sätt felar (ibland kan tyg färga av sig noppra eller blekas pga av fel vid produktion). Du tappar därmed garantin för tyget. Anledningen till att arbetet blir dyrare är också för att tapetseraren inte tjänar pengar på tyget, vi kan ofta hålla våra arbetskostnader nere för att vi även tjänar pengar på tyget. Då förtjänsten för tyget försvinner får vi annars inte betalt för de ”strö timmar” vi lägger ner på en kund som inte är strikt arbete med möbeln.Välkommen och kontakt mig för ett besök
email: dekorativahem@gmail.com
mobil: 0760 28 55 03
 Visit Knivsta