År 2021 inreder jag med en naturlig elegans och låter det eleganta avskalade sätta tonen. Ni som känner mig vet att jag älskar färger i en harmoni och gärna med härliga pastellfärger, lekfulla mönster och stilrena klassiker som håller år efter år efter år.  I år är trendkulören på väggarna en mjuk ton av grönt och beige. Samtidigt dyker djupare kulörer som rött och blått upp på färgpaletten både som bas och som accent. 
Något som fortfarande ligger i tiden är hållbart och blandning av klassiker och vintagemöbler. Närtillverkat och handgjort ligger högt upp på listan för många.
– Köp en sak som är dyrare i stället för fem saker som man inte har så länge.

sömnad och möbeltapetsering

homestyling för privat och företag

Jag syr dynor, kuddar, draperier, gardinlängder, hissgardiner, 1700-tals rullgardiner, möbelöverdrag, sängkjolar och sänggavlar.
Om du inte vet hur du löser problem med bländande sol och värme, eller hur du ska hitta en bra lösning på gardiner som passar just dina fönster och behov hjälper jag till med detta.
 

Jag brukar använda det som redan finns i hemmet i kombination av lite nya inköp för att knyta ihop säcken. Det kan också vara så att jag målar om eller klär om bef möbler, för att passa in i den nya miljön.
Jag jobbar tillsammans med dig med att skapa en helhet och balans till rummet/rummen, som ska speglar de som lever i bostaden och dess behov.

måla möbler

för tillfället är kursverksamheten pausad.

Gå på kurs och bli inspirerad eller lämna in din möbel för ommålning. Du får möjlighet att lära dig lite om Chalk Paint-målning och dess fördelar samt hur du får rätt finish på din möbel.
Läs mer.

TJEJträff eller en KVÄLL UTE PÅ LANDETVälkommen och kontakt mig för ett besök
email: dekorativahem@gmail.com
mobil: 0760 28 55 03
 Visit Knivsta