Jag hämtar mycket av min inspiration från det som omger mig i vardagen.  Inredning och skapande är ett av mina största intressen och numera också det som jag arbetar med till vardags.
Min målsättning är att hjälpa och inspirera med vikten på känslan som du vill omge dig med. Vad inspirerar dig, vilken upplevelse vill du mötas av när du kliver in genom dörren? Du kanske bara behöver hjälp med att positionera om de möbler du har för att uppnå en helt annan känsla?
Alla kunder erbjuds ett första kostnadsfritt möte.

sömnad och möbeltapetsering

homestyling för privat och företag

Jag syr dynor, kuddar, draperier, gardinlängder, hissgardiner, 1700-tals rullgardiner, möbelöverdrag, sängkjolar och sänggavlar.
Om du inte vet hur du löser problem med bländande sol och värme, eller hur du ska hitta en bra lösning på gardiner som passar just dina fönster och behov hjälper jag till med detta.
 

Jag brukar använda det som redan finns i hemmet i kombination av lite nya inköp för att knyta ihop säcken. Det kan också vara så att jag målar om eller klär om bef möbler, för att passa in i den nya miljön.
Jag jobbar tillsammans med dig med att skapa en helhet och balans till rummet/rummen, som ska speglar de som lever i bostaden och dess behov.

betonggjutning

måla möbler

Det anordnas helgkurser under perioden maj-september (oftast lördagar). Att gjuta i betong är lätt, du får lära dig hur du får en jämn och len yta. Dessutom får du använda kreativiteten till 100%. Under två-dagarskursen lär jag ut hur du gör din egen form. Läs mer.

Gå på kurs och bli inspirerad eller lämna in din möbel för ommålning. Du får möjlighet att lära dig lite om Chalk Paint-målning och dess fördelar samt hur du får rätt finish på din möbel.
Läs mer.

TJEJDAG eller en KVÄLL UTE PÅ LANDET


En tjejdag eller möhippa med betonggjutning kan bli hur roligt som helst.  Du som arrangerar dagen bjuden in tjejgänget eller kollegorna på en härlig och rolig dag med betong och tilltugg.... Vi börjar kl 11 och slutar när vi är nöjda.

Eller om du vill ha en tjejkväll på hemmaplan, kan jag tipsa om en inredningskväll. Jag tar med en del inredningsdetaljer och pratar om färger, textilier, inredningsidéer.

Höra av dig om du är intresserad.
 


 Välkommen och kontakt mig för ett besök
email: dekorativahem@gmail.com
mobil: 0760 28 55 03
 Visit Knivsta