För tillfället ligger kursverksamheten nere. 
Om helgkurser hos mig

Du kommer jobba med Autentico Paint krit- och kalkfärger Färgen fäster på så gott som alla underlag, torkar snabbt och ger en underbar finish med en antik och lyxig känsla, eller lantlig och rustik om du hellre vill det.  Att måla är det ”nya” sättet att inreda personligt, hållbart och med miljötänk. Min färgpassion har följt mig genom livet, jag har "alltid" målat.

Ateljén och jag finns på landet. Här infinner sig lugnet och inspirationen. Ta tag i en pensel och känn kreativitet. Jag hjälper dig att komma igång, du som aldrig målat. För dig som målat mycket finns ny inspiration att hämta, med nya tekniker. Du bestämmer vilken stil eller effekt du vill skapa, klassiskt, rustikt, rosteffekt, betongeffekt, blomdekorer... allt är möjligt! 
Varmt välkommen till mig och min Ateljé!

kurser MÅLA och KLÄ OM möbler

 

Måla möbler i Ateljén 
lördag och söndag

 

LÖRDAG-SÖNDAG KURS

En 2-dagarskurs med blandat innehåll. Kreativt skapande med Autenticos krit- och kalkfärger i två hela dagar. Du har med dig ett par olika egna möbler som du förvandlar under helgen. Du kommer att få en massa inspiration med dig hem. Allt ska vara rengjort och beslag tar du bort, men tar med till ateljen
Kontakta mig om du är Ta även med ett par små inredningsdetaljer som liten kruka, ram eller liknande om du behöver projekt för "torktider". 

Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.


https://www.folkhalsomyndigheten.se/covid-19


,KURSINFORMATION
Lördag 10.00.
Dagen börjar med en kopp kaffe och smörgås för dig medan jag demonstrerar ett par olika tekniker för olika stilar, "Slätt och fint", "Rustikt och lantligt" och jag ger tips & råd om vaxning och lack.
11.00 Det roliga skapandet börjar. 
13.00-13.45 Lunch
13.45-16.30 Vi fortsätter målandet med avbrott för liten fikapaus. Du som vill klä om din stol-sits, visar jag vad du ska tänka på.
16.30-17.00 Dagens projekt avslutas och vi planerar för nästa dags målande

Söndag 10.00. Söndagen börjar med kaffe och smörgås för dig medan jag demonstrerar hur du målar på annat underlag än trä.
11.00 Dagens målande börjar, nytt projekt eller du fortsätter på gårdagens. 
13.00-13.45 Lunch.
13.45-16.30 Målandet fortsätter och med fler tekniker som ska demonstreras eller testas efter dina önskemål.
16.30-17.00 Dagens projekt avslutas och vi stämmer av så att du säkert har en massa ny inspiration att ta med dig hem. 

Pris för lördagskurs är 2.200 kr. I priset ingår material. Enklare lunch och fika.

KURSDATUM 
Återkommer sommaren -21

Anmälan sker via mail: dekorativahem@gmail.com
Telefon: 0760 28 55 03
Agneta Eriksson