min inspiration - från idé till färdig lösning

Hämtar mycke av min inspiration från det som omger mig i vardagen.  Inredning och skapande är ett av mina största intressen och numera också det som jag arbetar med till vardags.

Till för dig som vill ha inspiration och idéer till förändring i ditt hem

Jag brukar använda det som redan finns i hemmet i kombination av lite nya inköp för att knyta ihop säcken. Det kan också vara så att jag målar om och frächar upp den befintliga möbeln, för att passa in i den nya miljön.

Det kan också vara så att du inte vet hur du ska lösa problem med bländande sol och värme, eller hur du ska hitta en bra lösning på gardiner som passar just dina fönster och behov.
Jag jobbar tillsammans med dig med att skapa en helhet och balans till rummet/rummen, som ska speglar de som lever i bostaden och dess behov.

Bilden visar hur en äldre fåtölj blir som ny efter omklädsel. Bilden visar hur en äldre fåtölj blir som ny efter omklädsel.
När du ska påbörja ett inredningsprojekt är det viktigt att du funderar på vad du vill med projektet, vilken stil, vilka färger och former, vilken känsla samt vilken funktion inredningen eller utrymmet ska fylla.

Det är viktigt att se till helheten för att få en lugn och harmoniskt miljö. Även i en färgspakande eller livlig miljö går det att få lugn och harmonisk inredning. Ett klassiskt misstag som många gör är att se var sak försig. Det är lätt att stå i en butik och veta vad man tycker är snyggt eller inte, men det viktiga är att det ska passa in i helheten. Många gånger blir man tvungen att avstå från det allra snyggaste för att det helt enkelt inte passar in. Det svåra är att avväga vad som passar in i inredningen utan att det för den skull blir enformigt och tråkigt. Det går utmärkt att blanda färger, former och stilar om man har en röd tråd som håller ihop de olika delarna, och lyckas man med det, så kan man lättare skapa sig en personlig och harmonisk stil.
Bilden visar hur en äldre fåtölj blir som ny efter omklädsel.Välkommen och kontakt mig för ett besök
email: dekorativahem@gmail.com
mobil: 0760 28 55 03